skip to Main Content

De vakantievilla Kas Berilo

Kas Berilo is een villa op de wind gebouwd op een heuvel in Santa Barbara en  het terras (de porch) is rondom het hele huis aangelegd. Dit zorgt ervoor dat er altijd een verfrissende wind waait en je overal in de schaduw zit.Vanaf de porch kijk je over de schitterende omgeving en kun je klein Bonaire en bij mooi weer Curacao zien liggen.

Vanaf de porch kun je zo het magna zwembad in. We hebben gekozen voor een magna zwembad, omdat dit grote voordelen heeft ten opzichte van een chloor zwembad. Hier geen prikkende ogen of een chloorlucht, maar een zachte huid door het toegevoegde magnesium.

Geniet van een heerlijke tijd op het mooie Bonaire

Kas Berilo

Reserveer nu
Jeep huren bonaire

De totale leefoppervlakte is 300 m2. De villa beschikt over 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers met toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco en een plafondventilator. De ruime keuken heeft een Amerikaanse koelkast, vaatwasser, fornuis met oven en magnetron. In de woonkamer is een zitbank met tv en glasvezelinternet. Het huis beschikt ook over een wasmachine, douche, drooghok en voor duikers is er een speciale spoelbak.

Voor vervoer kun je tegen meerprijs gebruik maken van onze Toyota Hilux Pick up (max. 5p) van 2020.

 

Back To Top