skip to Main Content

Bonaire, een eiland vol leven

Bonaire is een schitterend veelzijdig eiland. Aan de zuidoost kant vind je Lac Bay met mangrovebossen, hier kun je doorheen kanoën. Ook vind je hier zeegrasvelden die gebruikt worden door zeeschildpadden.

Aan de zuidwestkant is het uitermate geschikt voor kite-surfers, op de meeste dagen zijn deze hier te vinden. Hier vind je ook de zoutvlaktes met de enorme zoutbergen.

De hele westkust is uitermate geschikt voor duiken, ook zijn er verschillende plekken waar je kunt zwemmen en snorkelen. Mountainbiken kan ook op diverse plekken er zijn diverse routes tussen de cactusvelden.

In de directe omgeving van vakantievilla Bonaire vindt je veel Lora’s kleine papegaaien, schitterende bloemen en vele andere vogels en dieren.

Slavenhuisjes

In het midden aan de westkant ligt Kralendijk een kleurrijke plaats met veel restaurants en terrasjes. Van hieruit kun je de watertaxi nemen naar klein Bonaire, dit is een beschermd natuurgebied, waar je alleen aan het strandje kunt zitten en snorkelen.

Verder naar het noorden ligt Rincon, dit is de oorspronkelijke hoofdstad van het eiland. Hier is een bezoek aan de cactus distilleerderij leuk om te doen. In Rincon bevindt zich ook een restaurant waar je geiten- of leguanensoep kunt eten.

Verder naar het noorden ligt Slagbaai het Nationale park. Dit is een schitterend park en een ervaring om door te rijden met een fourwheel drive. Gewone personenauto’s zijn hier niet toegestaan.

Eiland-villa-kas-berilo

Kom tot rust op het mooie Bonaire

Kas Berilo

Reserveer nu
Back To Top